Over ons


Wij zijn een beweging, een gemeenschap en een visie

Circulaire verbinding

Bij circulariteit is samenwerking de sleutel tot succes, en brengen we vraag en aanbod samen op het gebied van circulaire gemalen. We verbinden gemeenten en waterschappen die op zoek zijn naar duurzame en circulaire oplossingen met leveranciers en experts die deze oplossingen kunnen bieden. Samen met onze partners werken we aan het transformeren van gemalen in circulaire hulpbronnen en bouwen als beweging aan een schonere, groenere toekomst.

Unieke aanpak

Elk rioolstelsel is uniek, net zoals de beherende partij, en bij Circogemaal begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we advies op maat voor elk project. Onze expert-partners analyseren de specifieke circulaire behoeften, de gestelde randvoorwaarden en creëren een plan dat naadloos past bij de situatie. We brengen de juiste expertises bij elkaar en bieden een innovatieve praktische invulling die de levensduur van rioolgemalen maximaliseert.

Bij Circogemaal zijn we gepassioneerd over het transformeren van de manier waarop we omgaan met gemalen en duurzaamheid bevorderen

Van advies tot implementatie

Een goed gesprek of een gelikte Powerpoint verleent inzicht, maar voorziet niet in concrete invulling. Bij Circogemaal bieden we daarom circulaire end-to-end ontzorging, van analyse tot initieel advies en van concept tot concrete implementatie. We implementeren het samenbrengen van ecologische, economische en sociale kringlopen door centrale regie en bieden transparantie in behaald resultaten.

Deelnemen

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze inspanningen en samen te werken aan een toekomst die schoner en groener is. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om te ontdekken hoe Circogemaal u kan ondersteunen bij het zorgdragen voor de duurzame exploitatie van uw gemalen.

Onze experts

Circospin is de circulaire spin in het web, die alle partijen verbindt voor uw project en hier ook de regie over voert.

GMB Services is een multitechnisch specialist op het gebied van afvalwater, drinkwater en milieu.

Mous Waterbeheer is de kennispartner voor gemalen en rioleringen

REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater.

Sulzer is een wereldleider op het gebied van vloeistoftechniek, met ervaring in het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten die duurzame vooruitgang stimuleren.

Circogemaal Circospin
Circogemaal GMB 150
Circogemaal Mous 150
Circogemaal Remondis 150
Circogemaal Sulzer 150